2011
3
jul

Jump4kids

Wat een schitterende dag vandaag in het Boelenspark te Volendam. Het park werd met behulp van vele vrijwilligers omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Heel veel springkussens, stormbanen, poffertjeskraam, een schminktent, schietkraam, snoepkraam, ijskraam en nog heel veel meer. Op dit evenement kwamen zo’n 1500 kinderen af. Ook was er een podium waar Jochem van Gelder en Kees Tol een geweldige show neerzetten. Onder leiding van deze twee heren hebben de kinderen een half uur lang gedanst en gesprongen om zoveel mogelijk energie te verbruiken. Iets wat kinderen met een energiestofwisselingsziekte niet kunnen. De kinderen die de meeste energie hebben verbruikt konden prachtige prijzen winnen.

De stichting WeCare2 heeft het geweldige evenement Jump4kids georganiseerd. Zij hebben het fantastische bedrag van 8.000 euro opgehaald, en dit schenken zij geheel aan Tim Star/Energy4all.

Ook zijn er deze dag opnames gemaakt door RTV-NH: http://edam.volendam.nl/index.php/2011/07/03/jump-for-kids-voor-2-jarige-tim-video/

 

Deel deze dag