Nieuws & acties

Dinsdag, 14 januari 2014

Dikke koeken bakken en eten voor Tim Star

Vorig jaar werd er door Tim Star een actie bedaacht om het onderzoek naar het medicijn tegen energiestofwisselingsziekten te ondersteunen. Elke week worden er in Nederland 1 tot 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte, waarvan 50% van de kinderen de leeftijd van 18 jaar niet haalt, 70% wordt niet volwassen.

In de keuken van oma Hannie werden de eerste dikke koeken gebakken. Aal snel werden er zoveel dikke keoken besteld dat de capaciteit van de keuken van oma Hannie niet meer toereikend was. Een helpende hand werd geboden door het Don Bosco College te Volendam. Onder leiding van Afra Verhoeven en Petri Buijs werden er door de leerlingen van het Don Bosco College heel wat dikke koeken gebakken. De dikke koeken actie heeft vorig jaar een prachtig bedrag van 1279 euro opgeleverd.

Tim Star is inmiddels al vele malen benaderd met de vraag wanneer er weer dikke koeken gebakken gaan worden. Naar aanleiding van deze verzoeken hebben zij besloten dit jaar opnieuw dikke koeken te gaan bakken voor het goede doel. Dat zal gebeuren in de week van 20 januari. De dikke koeken zullen opnieuw gebakken gaan worden met behulp van het Don Bosco College.

Wilt u ook zo’n lekkere Tim Star dikke koek (volgens oud Volendams recept) proeven? Dat kan! Voor 7,50 euro is deze te bestellen bij Afra Verhoeven: 06-28707316, of via info@timstar.nl Wanneer de dikke koek klaar is krijgt u een berichtje, zodat u deze kan komen ophalen.

Mocht u deze actie op andere wijze willen ondersteunen is dat ook mogelijk! Wij hebben een hele gezellige bakploeg geformeerd, waar wij nog plaats hebben voor enkele bakkers op donderdag 23 januari. Mocht u deze dag niet kunnen, maar wel graag willen meebakken dan kunt u ook thuis een dikke koek bakken die wij vervolgens kunnen verkopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afra Verhoeven.

Daarnaast kunt u de actie ook ondersteunen door ingrediënten te sponsoren. Wij gebruiken o.a. Koopmans zelfrijzend bakmeel, Koopmans cakemeel, witte basterd suiker, melk en roomboter. Elk pak meel, of pakje boter is meer dan welkom! U kunt de ingrediënten plaatsen in de bak die u kunt vinden op de voorstraat van de Wigge 10 te Volendam.

De gehele opbrengst van deze actie zal voor 100% gaan naar het onderzoek van prof. Smeitink. Zodat kinderen met een energiestofwisselingsziekte ook een toekomst gaan krijgen.

 

 

 

Donderdag, 29 maart

Dam tot Damloop 2012

 

Vorig jaar kregen wij te horen dat  Tim (inmiddels 3 jaar) een ongeneeslijke energiestofwiselingsziekte heeft. Hartverwarmend waren de vele acties die zijn gehouden om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van een medicijn om deze vreselijke ziekte te stoppen. Momenteel ondervinden wij hoe hard en gemeen deze ziekte kan toeslaan en hoe hard dit onderzoek dus nodig is!

 

Vorig jaar hebben zo’n 180 mensen de Dam tot Damloop gelopen voor Tim Star/Energy4all. Dit heeft maar liefst 36.000 euro opgeleverd voor onderzoek. Dit onderzoek is nog altijd heel hard nodig. Elke week worden er in Nederland 2 kindjes geboren die op dit moment een oneerlijk gevecht leveren tegen deze slopende ziekte. 50% van deze kindjes wordt niet ouder dan 10 jaar en 70% overlijdt voor het 18e levensjaar. Bij voldoende financiele middelen kan het medicijn binnen enkele jaren binnen handbereik zijn en hebben deze kinderen ook een toekomst!

 

Ook dit jaar kunt u weer lopen voor Tim Star/Energy4all (er zijn zowel tickets voor de 10 mijl, als de 4 mijl). Wilt u gegarandeerd zijn van een startbewijs, schrijf u dan snel in op maandag 2 april.

 

Wat zijn de voordelen om voor Energy4All te lopen?

¬ U bent verzekerd van een startbewijs, wij betalen het inschrijfgeld!

¬ U start vanuit het Goede Doelen vak. Dit vak ligt direct achter de wedstrijdlopers en voor de recreatielopers.

¬ U krijgt een gratis Energy4All hardloopshirt!

¬ U ontvangt voorafgaand aan de loop gratis een leenchip die uw prestatie nauwkeurig registreert

¬ Een gezamenlijke clinic in aanloop tot de Dam tot Damloop

¬ Na afloop verzorging in onze stand in de Charity Zone met hapjes en drankjes

¬ Een online donatiepagina waarin u uw motivatie kenbaar kunt maken en welke u helpt bij het vinden van sponsors.

¬ De persoon met het hoogste sponsorgeld wint een fantastische prijs

En natuurlijk het meest belangrijk: met uw deelname steunt u Tim Star/Stichting Energy4All en daarmee draagt u direct bij aan de ontwikkeling van een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten!

 

Wat vragen wij van u?

Het enige dat Energy4All van u vraagt is om net zoals vorig jaar minimaal € 150,-  aan sponsorgeld op te halen. Middels flyers, magazines en een donatiepagina kunt u uw familie, vrienden en kennissen informeren over Energy4All.

 

Waar inschrijven?

1. Vanaf 2 april kunt u het inschrijfformulier downloaden op www.energy4all.nl

2. Of meld je aan via: info@timstar.nl

Heeft u nog vragen? Mail naar damloop@energy4all.nl of bel naar 024-3249272 en vraag naar Sandra Tijnagel

 

Donderdag, 20 januari

Helaas ligt Tim op dit moment alweer 24 dagen in het ziekenhuis en zal hij hier voorlopig ook nog zijn. In zijn ‘dagboek’ hebben we net een stukje geschreven over hetgeen wij hebben meegemaakt de afgelopen weken. We zullen proberen hier de komende tijd met enige regelmaat te schrijven hoe het met Tim gaat.

Donderdag, 1 december

Op zondag 8 januari 2012 wordt er een nieuwjaarsworkout door sportcentrum Atlas georganiseerd in sporthal de Opperdam te Volendam. Deze workout bestaat uit een spinningmarathon (200 fietsen) en een aerobicmarathon. Voor deze dag, die van 09.00 uur tot 15.00 uur duurt is er een prachtig programma samengesteld met bekende sporters!

De opbrengst van deze marathon is voor Tim Star. Voor meer informatie en voor inschrijving zie www.sportcentrumatlas.nl

Zondag, 13 november

Onlangs opende banketbakkerij Van Pooij hun nieuwe pand. Tijdens de openingsreceptie is de gasten gevraagd om een gift t.b.v. Tim Star. Op zaterdag 29 oktober werd een open dag georganiseerd om de bakkers vol in bedrijf te zien. Een unieke gebeurtenis om eens te zien hoe al dat lekkere gemaakt wordt. Tijdens de open dag kon men voor een sterk gereduceerde prijs allerlei lekkernijen kopen. De opbrengst hiervan ging ook in zijn geheel naar Tim Star. Dit samen heeft een prachtig bedrag van 4.850 euro opgeleverd!

Zaterdag, 22 oktober

Vandaag opende bakkerij Van Pooij de nieuwe bakkerij in Volendam. Bakkerij Van Pooij verkoopt het aller lekkerste brood. Ook Tim is hier dol op! Na het horen van het verhaal van Tim en zijn ziekte heeft dit familiebedrijf besloten om tijdens de opening de gasten te vragen om een gift voor Tim Star/Energy4all. Vandaag is de bakkerij al druk bezocht, en zijn er al vele donaties gedaan.

Volgende week op 29 oktober is de bakkerij open voor iedereen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Hier kan men een kijkje nemen hoe het brood wordt gebakken, maar ook hoe de taarten, het banket, de koekjes etc. worden gemaakt. In dit grote bedrijfspand zal ook een stand staan waar al deze lekkernijen verkocht worden voor de helft van de prijs! Ook de gehele opbrengst hiervan gaat naar Tim Star! Tevens kan men in deze stand meer informatie krijgen over energiestofwisselingsziektes.

Dinsdag, 27 september

Michelle hoorde op school dat het zoontje van juf Annemarie erg ziek is. Ze wilde heel graag iets doen om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte van Tim. Michelle heeft samen met haar zusje Sharon en nichtje Elisa prachtige 3-D kaarten gemaakt. Deze worden verkocht in de winkel waar haar moeder werkt: Gerro en Esther. Deze meiden hebben al heel veel kaarten gemaakt en verkocht. Deze kaarten kosten 1 euro per stuk, en ze hebben hier al 65 euro mee opgehaald voor Tim Star!

Zondag, 18 september,

We hebben een geweldig weekend voor Tim Star en Energy4all achter de rug. Gister de loterij in winkelcentrum het Havenhof. Dit heeft 5.700 euro opgeleverd voor Tim Star! Hierbij danken we nogmaals Winkelcentrum het Havenhof, alle lotenverkopers, en kopers, want zonder hen was dit natuurlijk niet gelukt!

En vandaag de Dam tot Damloop. Na veel voorbereidingen was het dan zover! De weergoden waren niet zo gunstig gestemd, maar de lopers hebben het geweldig gedaan! Zaterdag waren er al 8 wandelaars van start gegaan, en vandaag waren er nog zo’n 170 lopers op de been. Dit heeft in een geweldig bedrag van 36.000 euro geresulteerd! Dank aan alle lopers, vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt!

Maandag, 12 september

Gister was het zover: de uitzending van Kruispunt! We hebben heel veel lieve reacties gekregen. De uitzending was wat laat, maar morgen dinsdag 13 september om 15.30 uur wordt de uitzending herhaald op Ned. 2. Daarnaast is de uitzending ook te bekijken via ‘uitzending gemist’.

Maandag, 12 september

Deze week houdt winkelcentrum het Havenhof in Volendam een actie voor Tim Star. Van 12 t/m 17 september worden er lootjes verkocht in het Havenhof. Deze lootjes kosten 1 euro per stuk.

Op zaterdag 17 september worden de lootjes getrokken onder leiding van onze ambassadeur Kees Tol. Ook is Energy4all aanwezig met een informatiestand en allerlei leuke artikelen. RTV LOVE radio zendt live uit met Jan en Griet, en Cor Doevendans.

Met de lootjes zijn prachtige prijzen te winnen: o.a. een reischeque van 500 euro, een fiets, 1,5 minuut gratis winkelen bij Deen Supermarkten, en nog heel veel andere waardebonnen. De loten zijn deze hele week nog te verkrijgen in het Havenhof.

Vrijdag, 9 september

De uitzending bij RTV-NH is te zien via: http://www.rtvnh.nl/programma/225/Noord-Hollands+Diep

Het gaat dan om de uitzending van 8 september.

Donderdag, 8 september

Enige tijd geleden hebben Kees Tol en Jenny Leek- Smit besloten om ambassadeur te worden van Tim Star! Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee.

Jenny Leek-Smit en Kees Tol zijn ambassadeurs geworden van Tim Star. Zij gaan zich inzetten voor de Volendamse werkgroep die onder de naam Tim Star het werk van de landelijke stichting Energy4All ondersteunt.

Jenny Leek-Smit en Kees Tol hoefden niet lang na te denken toen zij werden gevraagd om als ambassadeur steun te geven aan dit goede doel. ,, Zelf ben ik ook moeder’’, zegt Jenny. ,,Als je dan te horen krijgt dat die kleine Tim ongeneeslijk ziek is, dan gaat er toch wel iets door je heen. Dat is toch het ergste wat je als ouders kan overkomen?’’

Kees: ,,Ik heb het indrukwekkende filmpje gezien dat Annemarie heeft gemaakt over Tim. Dit raakte mij diep. Ik ben zelf oom van twee prachtige kinderen van mijn broer. Nu word je met je neus op de feiten gedrukt dat gezondheid voor alles gaat.’’

Jenny en Kees gaan Tim Star helpen met het organiseren en presenteren van evenementen. Zo waren zij o.a. aanwezig bij het Jump4Kids festival en het Tim Star concert.

Woensdag, 7 september

Op donderdag 8 september zijn we in de live-uitzending van Noord-Hollands Diep van RTV-NH. Dit is te zien vanaf 17.15 uur en wordt elk uur herhaald.

Donderdag, 1 september

Op zondagavond 11 september om 23.00 uur op Ned. 2 besteedt Kruispunt een gehele uitzending aan Tim en zijn ziekte. Hieronder het persbericht:

Nieuw seizoen Kruispunt TV start met indrukwekkend verhaal
De tijd tikt voor Tim

RKK Kruispunt TV opent het nieuwe seizoen met het indrukwekkende verhaal over Tim, zoontje van de Volendamse Annemarie en Jaap. Beiden overleefden de Nieuwjaarsbrand in café ’t Hemeltje. In 2009 werd hun zoontje Tim geboren. Helaas is Tim ziek, ongeneeslijk ziek. Hij heeft een energiestofwisselingsziekte. De prognose van de twee-jarige Tim is ronduit slecht. Kruispunt TV volgt de ouders Jaap en Annemarie uit Volendam, die niet bij de pakken neerzitten maar strijden voor het leven van hun jonge zoon.

Zes weken lang leven Jaap en Annemarie van Vlaanderen uit Volendam op een roze wolk. In het voorjaar van 2009 zijn ze net ouders geworden van hun eerste kind, zoontje Tim. Maar na die zes weken begint Tim te kwakkelen. Zijn leventje wordt algauw een aaneenschakeling van ziekenhuisbezoek en onderzoeken. Na bijna twee jaar komt er eindelijk een diagnose. Tim blijkt te lijden aan een progressieve energiestofwisselingsziekte. Er bestaat (nog) geen medicijn voor en de prognose is niet rooskleurig. 70 procent van de kinderen met deze ziekte bereikt de leeftijd van 18 jaar niet. De helft overlijdt zelfs al voor het tiende levensjaar.

Jaap en Annemarie gaan ondanks deze sombere vooruitzichten niet bij de pakken neerzitten. Een week na de diagnose is Annemarie al ambassadrice van de Stichting Energy for All, die geld inzamelt om onderzoek naar de ziekte van Tim te financieren. Om zelf nieuwe kracht op te doen besluiten Annemarie en Jaap, beiden katholiek, met een groep oudere Volendammers op bedevaart te gaan naar Lourdes. Mèt Tim. Het wordt een troostrijke week, vol spannende momenten en saamhorigheid. En met de stille hoop op een wonder.
Kruispunt TV – Tijd tikt voor Tim, zondag 11 september om 23.00 uur bij het RKK op Nederland 2

RKK Kruispunt TV is per 11 september terug op de zondagavond van Nederland 2 en brengt inspirerende levensbeschouwelijke verhalen. Kruispunt TV laat zien waar het in het leven om draait.

 

Vrijdag, 29 juli

Onlangs zijn er nog een klein aantal startbewijzen voor de Dam tot Damloop vrijgekomen, zowel voor de 4 als de 10 mijl. Mocht je mee willen doen mail dan z.s.m. naar sandra.tijnagel@energy4all.nl

Zaterdag, 23 juli

Gister waren wij in Nijmegen tijdens de vierdaagse. De Tribute to the Catsband trad daar op, op het Joris Ivens plein. Wat een feestje daar!  Energy4all heeft een vergunning aangevraagd om daar te mogen collecteren. Helaas mag niemand tijdens de vierdaagse collecteren in Nijmegen. Toch hebben we heel wat flyers aan de man kunnen brengen, en ondanks we niet mochten collecteren zat er 139,70 euro in de bus!

Stan Geutjes heeft erg veel gedaan voor TimStar/Energy4all tijdens de vierdaagse. Zo zijn er petjes gedrukt, flyers gemaakt van de Tribute to the Catsband, met een foto van Tim erop. Van deze flyers zijn ook grote posters gemaakt.

Vrijdag, 22 juli

Tim Star is nu ook te volgen via Twitter! Onderaan de pagina zie je het twitterlogo om Tim Star te kunnen volgen.

Timstarvolendam

Donderdag, 21 juli

Jan Molenaar loopt de marathon in Berlijn voor Tim! Lees hierover meer in het ‘dagboek’.

Woensdag, 20 juli

Afgelopen april en mei zijn er opnames gemaakt door de KRO over Tim. Ik kan nu vertellen dat het voor 99% zeker is dat deze uitzending uitgezonden wordt op 11 september bij het programma Kruispunt. Er zijn opnames gemaakt bij ons thuis, tijdens onze reis naar Lourdes, en zij hebben gefilmd tijdens ons eerste bezoek aan Professor Smeitink in het UMC St. Radboud.

Wij zijn zelf ook erg nieuwsgierig naar het resultaat van deze uitzending! Nog even geduld… maar ik verwacht dat het wel een hele bijzondere aflevering gaat worden!

Zondag, 17 juli

Vandaag heeft de RKAV lootjes verkocht tijdens het PiusX-toernooi. De opbrengst is: 282,90 euro voor Tim Star/Energy4all!

Woensdag, 13 juli

De opbrengst van de collecte in Volendam ten bate van Energy4all/Tim Star is bekend: 12.102,83 euro! Wat een geweldig bedrag!

Zondag, 10 juli

Wat een prachtig concert vandaag van de Tribute to the Catsband (lees meer in ons dagboek). Een geweldige opbrengst van: 13.250 euro!

Zaterdag, 9 juli

De collecte-week zit erop. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Volgende week wordt het opgehaalde bedrag bekend. We zijn erg nieuwsgierig! Als afsluiting van deze collecte-week is morgen het benefietconcert voor Tim Star.

Om 14.00 uur opent de Jozef in Volendam zijn deuren. Om 15.00 uur begint het voorprogramma met Blanco (de band van de oom van Tim), om 15.30 uur zingt tante Elise, en om 16.00 uur start de Tribute to the Catsband.

Maandag, 4 juli

Vandaag gaat de collecte in Volendam voor Energy4all van start. Maar liefst 60 collectanten gaan deze week op pad.

Dinsdag, 5 juli

Kinderen van basisschool ’t Kofschip zamelen geld in voor werkgroep Tim Star.

Serena, Iris en Daphne van groep 6 hebben geld in gezameld voor de stichting Energy4all via het initiatief Tim Star. Tim is het zoontje van juf Annemarie die les geeft op ’t Kofschip en hij heeft een energiestofwisselingsziekte.

Naar eigen idee hebben deze 3 meiden eerst 3D – kaarten gemaakt en hebben deze aan de deur verkocht. Dit ging al zo goed dat ze daarna bedacht hebben om te gaan collecteren. Met een eigen gemaakt collectebusje zijn ze langs de deuren gegaan met folders over de energiestofwisselingsziekten waarbij ze een klein verhaaltje hadden gemaakt. Dat er zoveel mensen geld geven, was voor hun een goede stimulans om door te gaan dus na 3 dagen lopen hebben ze een mooi bedrag van  € 245,70 opgehaald.

Zondag, 3 juli

Wat een geweldige dag gister in het Boelenspark. Jump4kids heeft maar liefst 8.000 euro opgehaald! Wat een geweldig bedrag!

Foto’s van deze dag zijn te vinden in het ‘album’ .

Zaterdag, 18 juni 2011

Op zondag 3 juli wordt er door We Care 2 een groot evenement georganiseerd voor kinderen in het Boelenspark te Volendam ‘Jump 4 kids’. Er zijn springkussens, stormbanen, allerlei kramen en nog veel meer! Ook is er een groot podium met allerlei optredens, waaronder iemand die wij allemaal kennen! Tijdens dit festival zullen de kinderen springen voor het goede doel: Energy4all. De entree is 4 euro per kind (papa’s en mama’s zijn gratis!). Het begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

De armbandjes (voor de entree) zijn reeds in de verkoop bij: Gerro & Esther, Bluez en Jan Cas Sombroek. Wanneer je het armbandje in de voorverkoop koopt krijg je ook nog een snoepzak. Voor meer informatie kun je kijken op: www.wecare2.nl

Zondag, 5 juni 2011

Onlangs heeft er een artikel in onze plaatselijke krant de ‘NIVO’ gestaan. Hierin doen wij ons verhaal over de ziekte van Tim. Dit artikel is terug te lezen met de volgende link: http://edam.volendam.nl/index.php/2011/04/29/tijd-tikt-voor-tim-foto/

Vrijdag, 3 juni 2011

Op zondag 29 mei is Fietsverhuur, verkoop en reparatie ‘Lakkie’ te Onderdijk na een grondige verbouwing officieel geopend. Een prachtige zaak is het resultaat. In plaats van bloemen en cadeaus hebben Ton en Anneke Lakeman gekozen voor een gift t.b.v. Tim Star. Een geweldig initiatief waar wij hen zeer dankbaar voor zijn. Tijdens deze opening is er een prachtig totaal bedrag van 1250 euro tot stand gekomen!

Maandag, 30 mei 2011

De afgelopen weken hebben de kinderen in groep 4 uit Volendam hun eerste communie gedaan. Tijdens het communieproject wordt er door de kinderen een goed doel gekozen waarvoor zij geld gaan inzamelen. Dit jaar waren er een aantal scholen die voor Tim Star hebben gekozen (’t Kofschip, de St. Jozefschool, de St. Nicolaasschool en de St. Petrusschool). De kinderen hebben enorm hun best gedaan! Nog niet alle opbrengsten zijn bekend, maar nu hebben we al een bedrag van boven de 800 euro!

Wij willen alle kinderen bedanken voor hun enorme inzet om zo’n mooi bedrag bij elkaar te verzamelen!

Dinsdag, 24 mei 2011

In week 27 (4 t/m 10 juli) willen we graag een collecte voor Tim Star (Energy4all) houden. We zijn nog op zoek naar collectanten. Als je een uurtje in die week wilt lopen, horen we dat graag. Je kan mailen naar randyscillagy@hotmail.com

Woensdag, 11 mei 2011

Op 10 juli is er een benefietconcert voor Tim! Tijdens dit concert zal de Tribute to the Catsband optreden, en in het voorprogramma staan tante Elise, en ome Thoom met zijn band.

Het concert vindt plaats in de Jozef in Volendam. De zaal gaat open om 14.00 uur, en het concert is van 16.00 uur tot 20.00 uur. De kaarten kosten 20 euro per stuk. Voor meer informatie zie: www.tributetothecatsband.nl

Vrijdag, 29 april 2011

Vandaag stond een bezoek gepland aan de St. Petrusschool in Volendam. De leerlingen van groep 4 vieren op 15 mei hun eerste communie. Bij de voorbereidingen hoort het erbij dat deze kinderen een goed doel steunen. De 3 groepen 4 van de St. Petrusschool hebben gekozen voor Tim Star (Energy4all) als goed doel. En niet alleen de St. Petrusschool heeft hier voor gekozen, maar ook de St. Nicolaasschool en ’t Kofschip uit Volendam. Geweldig! Wij zijn bij alle 3 deze scholen geweest om een praatje over Tim te houden. De  kinderen vonden het erg indrukwekkend.

We hebben al verhalen gehoord dat er kinderen zijn die zelf een potje/doosje geknutseld hebben met een foto van Tim erop om zo geld op te halen. Hartverwarmend!

Over een aantal weken horen wij wat de kinderen hebben opgehaald en dat maken wij natuurlijk bekend op deze site. We wachten vol spanning af!

Donderdag, 28 april 2011

N.a.v. ons verhaal in de NIVO heeft de Delisnacks in Volendam ook een spaarpot voor Tim neergezet in de winkel. Wat een geweldig initiatief! We hebben vandaag even gekeken. Er staat een grote, glazen pot op de toonbank waar al aardig wat in zat na 1 dag! Boven de pot hangt het krantenartikel uit de NIVO.

Donderdag, 7 april 2011
Vandaag zijn we even langs de kledingzaak BLUEZ gegaan. Daar hebben ze vorige week een spaarpotje voor Tim Star/Energy4all neergezet! Dit was een spontane actie, nadat ze het verhaal van Tim hoorde. Geweldig! We hebben even een foto gemaakt van Tim en het spaarpotje.


Woensdag, 6 april 2011

Namens assurantie- en makelaarskantoor Nemassdeboer uit Volendam zullen 26 extra runners meelopen met de New York City Marathon 2011 voor Energy4All.
Nemassdeboer is een middelgroot assurantie- en makelaarskantoor in Volendam en Purmerend. Met 25 collega’s adviseren zij over makelaardij, hypotheken, verzekeren, Financial Life support en bankzaken.
Het idee om een marathon van New York te lopen is in al in 2010 bij ze ontstaan. Karina Bont vertelt: “We hebben daarvoor collega’s en relaties benaderd. Ook hebben wij een advertentie gezet in een plaatselijk krant om een ieder in de gelegenheid te stellen om een marathon te lopen. Er zouden misschien lopers kunnen zijn die zoiets nooit alleen zouden doen. En dat hebben we geweten. Het liep storm! We gaan nu met 26 lopers en 8 supporters! Een prachtig resultaat! Het was duidelijk dat we daar een goed doel aan zouden koppelen, maar welke ??”
Net voordat Nemassdeboer haar keuze zou maken met betrekking tot het goede doel, hoorde Karina het verhaal van Tim van Vlaanderen. “Van de vreselijke ziekte en de onzekerheid. De ellende voor het kind, de ouders en de direct betrokkenen. Maar ook hoorden wij van het goede werk wat de Stichting Energy4All doet. Unaniem waren wij het erover eens. Wij gaan voor deze stichting lopen!!!”
De lopers hopen veel geld binnen te halen en laten hun energie omzetten in euro’s voor Energy4All. Zij zullen zich – waar mogelijk – aansluiten bij de groep die namens De Gelderlander zal afreizen naar New York.


vrijdag, 1 april 2011

Energy4All heeft een Golden Club Card toegewezen gekregen voor de Dam tot Damloop goede doelenproject. Dit betekent dat we de aankomende 3 jaar verzekerd zijn van startbewijzen en de naam zegt het al: ‘Wij gaan voor Goud’!
Met 17 teams voor de 10 mijl en 3 teams voor de 4 mijl gaan we voor een fantastisch eindresultaat!
Elke deelnemer die dit jaar voor Energy4All loopt ontvangt een professioneel hardloopshirt en start in het goede doelen vak. Deze startvakken liggen achter de wedstrijdlopers, waardoor u vóór de grote massa deelnemers vertrekt. Uiteraard wordt u groots onthaald bij de Energy4All stand bij de finish!
Energy4All zorgt voor uw startbewijs en betaalt uw inschrijfgeld.
Het enige dat Energy4All vraagt is om minimaal 150 euro aan sponsorgeld op te halen. Uiteraard mag u dit zelf doneren of u kunt u laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen en collega’s. Het is ook mogelijk om als bedrijfsteam mee te lopen voor Energy4All.
Kijk voor meer informatie over de Dam tot Damloop op www.damloop.nl . Voor meer informatie over de startbewijzen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Sandra Tijnagel, email: sandra.tijnagel@energy4all.nl , telefoon: 024 324 92 72