2012
25
jan

25-01-2012

We hebben vandaag een zware dag achter de rug. Tim heeft afgelopen nacht bijna niet geslapen. Hij kon de slaap niet vatten. Ongelooflijk dat zo’n mannetje de hele nacht wakker is! Het is momenteel zo onrustig in zijn hoofdje. Die onrust komt door de vele medicatie die hij krijgt en door alles wat hij de afgelopen weken heeft meegemaakt. Erg naar om te zien. Hij is zo moe en heeft zijn nachtrust zo hard nodig!

Vanmorgen was ikzelf ook wel erg hard aan een bed toe. Ik schrijf bewust ‘een’ bed, omdat ik de afgelopen weken mijn eigen bedje nauwelijks heb gezien. Met dank aan de verpleging, die Tim heerlijk hebben gebadderd en goed toezicht op hem hebben gehouden, kon ik even 2 uurtjes naar ‘mijn’ bedje in het Ronald McDonald huis.

Het badderen is op dit moment voor Tim een van de hoogtepunten van de dag. Hier geniet hij zo van. Even helemaal ontspannen, daarna moet hij ook echt weer helemaal bijkomen.Tim is de hele dag ook behoorlijk onrustig geweest. Hopelijk komt hij deze nacht beter tot rust en heeft hij morgen een betere start van de dag dan vandaag.

Een ander hoogtepunt voor Tim is de post die hij ontvangt. Hij heeft al heel wat kaartjes ontvangen. Toen ik hem vertelde dat er weer heel wat kaartjes waren gekomen begon hij gelijk te glunderen. Wij willen alle lieve kaartenschrijvers dan ook erg bedanken voor de lieve en mooie kaarten. Tims kamertje is hierdoor een stuk gezelliger geworden! Ook heeft Tim heel wat mooie tekeningen ontvangen, deze hangen op zijn prikbord. Hieronder een foto van Tim waarop hij een van zijn kaarten aan het ‘lezen’ is.

Gister is Tim trouwens voor het eerst even van zijn kamertje af geweest. Hij mocht even snel met papa en mama mee met de lift naar beneden (dat vindt hij heel spannend!) om daar even wat eten te halen en daarna weer snel naar boven om het op te eten.Tim heeft nog veel moeite met prikkels, maar dit uitstapje was weer een stapje vooruit. Ook vandaag is hij even naar beneden geweest om oma uit te zwaaien bij de draaideur.

Morgen komen de dieren van de kinderboerderij in het ziekenhuis. Geen schapen en geiten hoor! Maar de kleinere dieren: konijnen, cavia’s en hamsters. Ik hoop dat Tim morgen in zijn goede doen is, en even kan genieten van zo’n beestje. Het lukt hem nog niet om naar de speelkamer te gaan, dit is nog veel te druk voor hem. Wij gaan de afgelopen dagen wel elke dag even met hem naar de snoezelkamer. Hier kan hij helemaal alleen (met papa of mama) even tot rust komen.

Deel deze dag